Toimitusehdot

Toimitusehdot ovat voimassa 22.12.2019 alkaen.

Toimitusaika ja -tapa

Tuotteet toimitetaan asiakkaalle postitse 3-7 arkipäivän aikana. Kello 15:00 jälkeen kirjautuneiden tilausten toimitusajan laskeminen aloitetaan seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika-arviot voivat pettää tuotteen loppuunmyynnin tai tavarantoimttajiltamme sadun virheellisen informaation vuoksi.

Jos tuotetta ei pystytä toimittamaan luvatussa ajassa, otamme Teihin yhteyttä ja sovimme toimituksen ajankohdasta. On tärkeää, että tilauslomake on huolellisesti täytetty pyydettyjen yhteystietojen osalta. Laitathan tilaukseen puhelinnumeron toimituksen nopeuttamiseksi. Mikäli tilaustiedot ovat puuttelliset, pidätämme oikeuden olla lähettämättä tuotteita.

Tilaukset toimitamme lähetyksen koosta riippuen postiennakkona 1.luokan kirjeenä tai pakettina kaikkialle Suomeen. Pyrimme lähettämään tilauksen kaikki tuotteet yhdessä erässä, ettei sinun tarvitsisi noutaa lähetyksiä postista useasti. Jos kuitenkin näyttää siltä, että toimitus viivästyisi, lähetämme tilauksen useassa erässä. Lisäämme toimituskulut 9.99e.

Maksutavat

Ostokset maksetaan postiennakolla.